YHTEYS, JÄLLEENMYYJÄT 
JA VÄHÄN MEISTÄ

Silacraft Oy

y-tunnus: 3241309-6

 

Kärraksentie 60
49220 Pyhtää
+358 5 420 71220
palvelua@silacraft.fi

 

Soita ja varmista paikalla olo.

 

 

Onni Asikainen

Toimitusjohtaja, myynti

onni@silacraft.fi 
+358 50 415 0171

 

Antti Partanen
Markkinointi

antti@silacraft.fi 

+358 50 415 0170

Silacraftin tarina alkoi 2021, kun Onni Asikainen ja Antti Partanen, kaksi pitkän linjan veneilijää, tutustuivat tarkemmin Pyhtäällä, jo vuosia hiljaiseloa viettäneeseen veneveistämöön, Siltakylän Lasikuituun, jossa piili mahdollisuuden siemen. Heidän intohimonsa veneisiin ja yrittäjyyteen yhdistettynä Onnin lujitemuoviosaamiseen, herätti ajatuksen oman venevalmistuksen käynnistämisestä. Kun Jorma Arvolan legendaariset Sila-veneet tarvitsivat uuden suunnan, astuivat tuoreet yrittäjät esiin, luoden Silacraftin – yrityksen, joka ei vain valmista veneitä, vaan jatkaa ja uudistaa kymiläistä veneenvalmistuksen perinnettä.

 

Me Silacraftilla emme tyydy vähään. Valmistamme lasikuituveneitä, joissa yhdistyvät käsityöläisen tarkkuus, vahvuus ja konstailemattomuus. Jokainen veneemme kantaa Kymenlaakson veneenvalmistuksen perinnettä, jonka juuret ulottuvat Jorma "Kuitumestari" Arvolan 1980-luvulta alkaneeseen veneenvalmistusperinteeseen. Olemme Finnboat ry:n jäsen ja ylpeitä avainlippumerkin kantajia, tarjoten veneillemme 10 vuoden runkotakuun. Meidän veneemme eivät ole pelkkiä näyttelykappaleita, vaan ne ovat luotu kestämään, olemalla vahvoja ja vettymättömiä.

 

Silacraft on enemmän kuin venevalmistaja; se on intohimo, perinne ja elämäntapa. Meidän veneemme ovat omiaan niille, jotka arvostavat karua tyylikkyyttä ja ainutlaatuista laatua. Emme jää menneisyyteen haikailemaan, vaan rakennamme maltilla mutta päättäväisesti uutta. Silacraft on ja parin vuoden ajan levittänyt laadukkaiden, kestävien veneiden mainetta Kymenlaakson ulkopuolelle, tavoitteenaan nousta Suomen arvostetuimmaksi kalastus- ja vapaa-ajan käyttöveneiden valmistajaksi.

 

Pidä siis hatustasi kiinni, sillä seuraava aalto saattaa olla meidän tekemämme!

Silacraft-veneiden myynti

 

PYHTÄÄ

Silacraft Oy

Venemyynti suoraan tehtaalta.

 

Jälleenmyyjät

 

Anttola

Anttolan Kone ja Urheilu Oy
konejasaha.fi

 

Joensuu

Kone ja Tarvike Mika Leppänen Oy

konejatarvike.com

 

Kouvola

Kaakon Rantavaruste

rantavaruste.fi

 

 

Tampere
WaveMotor Oy

wavemotor.fi

 

 

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme varmasti yhteyttä.
Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.