Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

AJANKOHTAISTA
Varastoveneiden myynti

 

Vielä muutamia varastoveneitä nopeimmille talvihinnoin!
Veneet on valmistettu 2015, mutta ovat käyttämättömiä.

Erittäin vahva rakenne. Suuret sisätilat. Kantava keula. Tasaiset reunat, jotta verkot ja siimat eivät pääse tarttumaan. Kestää vetää peräveneenä kelissä kun kelissä. Kaikin puolin vahva ja käytännöllinen vene mökille ja kalastukseen.

Veneet varustellaan toiveesi mukaan. Saatavilla on kaiteita, reunalista, valoja, yms.
Pilssipumppu kuuluu hintaan.

Kysy myös kotiinkuljetusta ja moottoria.

 

 

 

Pulpettivene SILA480 sivupulpetilla, keskipenkillä

4 290 €

 

Kysy lisätietoa ja varaa vene:

email: palvelua@silacraft.fi

soita: +358 5 42071220

 

 

 

SILACRAFT VENEET

 

EI MIKÄÄN BIKINIVENE

 

Silacraft Oy on lokakuussa 2021 perustettu veneveistämö Pyhtäällä. Jatkamme Jorma Arvolan (Siltakylän Lasikuitu) pitkää ja arvostettua työtä vahvojen laskuituveneiden valmistamisessa. Siltakylän lasikuitu (SILA) oli 1980-luvulta asti toiminut, Pyhtäällä sijaitseva ja yksityisyrittäjä Jorma Arvolan pitämä lasikuitutuotteiden valmistaja.

 

 

SILA pulpetti- ja perämoottoriveneet tunnetaan Itäisellä Suomenlahdella etenkin hyvästä kantavuudesta, vahvasta rungosta ja hyvistä meriominaisuuksista.

 

Veneemme  sopivat hienosti monen kalastajan ja mökkiläisen tarpeisiin. Veneissä on tukeva kaksoispohja sekä jämäkkä ja helppohoitoinen yksikuorirakenne ilman vettyviä väliainevaahtoja. Venettä on siis helppo korjata ja muokata tarpeitasi vastaavaksi. 
 

Teemme SILA-veneet käsityönä Pyhtäällä ja tilatessasi veneen, pääset halutessasi vaikuttamaan esimerkiksi penkkien ja ohjauspulpetin sijaintiin tai muihin tarpeisiin. Kaikki rakenteet laminoidaan yhteen, millä saavutetaan rungon lyömätön jäykkyys ja vahvuus.

 

 

Veneillämme on 10 vuoden runkotakuu.  
Tutustu ja ota pian yhteyttä, vastaamme varmasti!