Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

AJANKOHTAISTA
Varastoveneiden myynti

 

Vielä muutamia varastoveneitä nopeimmille talvihinnoin!
Veneet on valmistettu 2015, mutta ovat käyttämättömiä.

Erittäin vahva rakenne. Suuret sisätilat. Kantava keula. Tasaiset reunat, jotta verkot ja siimat eivät pääse tarttumaan. Kestää vetää peräveneenä kelissä kun kelissä. Kaikin puolin vahva ja käytännöllinen vene mökille ja kalastukseen.

Veneet varustellaan toiveesi mukaan. Saatavilla on kaiteita, reunalista, valoja, yms.
Pilssipumppu kuuluu hintaan.

Kysy myös kotiinkuljetusta ja moottoria.

 

 

 

Pulpettivene SILA480 sivupulpetilla, keskipenkillä

4 290 €

 

Kysy lisätietoa ja varaa vene:

email: palvelua@silacraft.fi

soita: +358 5 42071220

 

 

 

Silacraft | Veneitä kovaan käyttöön

 

PYHTÄÄLTÄ. RAKKAUDELLA. KÄSINTEHTYNÄ

 

Me Silacraftilla ei puuhastella minkään pikkunäppärän kanssa. Ei, me valmistetaan lasikuituveneitä, jotka ovat kuin käsityöläisen kudelma – vahvoja, konstailemattomia ja tehty kestämään kovempaakin käsittelyä. Meillä on rautainen ote kymenlaaksolaisesta veneenvalmistuksen perinteestä, jota Jorma "Kuitumestari" Arvolan kädenjälki on siivittänyt jo 1980-luvulta asti. Tämän summana Silacraft symboloi laatua, joka näkyy ja ennen kaikkea tuntuu!

 

Meidän veneet on tehty kestämään, siksi niihin on lyöty 10 vuoden runkotakuu ja avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Kysy meiltä miksi, niin kerromme, että pienimmätkin paholaisistamme ovat ylipaksuja – rungossa on vähintään 7 mm ja kölissäkin 15 mm umpilaminaattia, joten voit rynkyttää niillä aivan huoletta, vaikka ympäri vuoden.

 

Kun tartut Silacraftin puikkoihin, saat enemmän kuin vain venettä; saat elämäntavan, kaverin ja katseita venelaiturilla. Veneemme eivät todellakaan ole bikiniveneitä, vaan niissä on karua tyylikkyyttä, joka herättää kunnioitusta ja ehkä pientä kateuttakin.

 

Silacraftin veneet kalastukseen, vapaa-aikaan ja yhteyskäyttöön.

Venepaketit myös varusteltuna, kysy lisää!

Katso video pudotuskokeesta: