SILA Pulpettiveneet

Silacraftin pulpettiveneet soveltuvat erinomaisesti kalastukseen, mökin käyttöveneeksi ja ammattikäyttöön. Veneissä on tukeva kaksoispohja ja  jämäkkä yksikuorirakenne ilman väliainevaahtoja.
Kaikki rakenteet laminoidaan yhteen, jolla saavutetaan lyömätön jäykkyys ja vahvuus.

 

Silacraftin pulpettiveneisiin voit ostaa lisävarusteena reunalistan, käyttötarkoitukseen sopivat kaidepaketit ja tuulilasit. Kaikki veneet ovat räätälöitävissä esimerkiksi ohjauspulpetin sijainnin, laatikoiden, kaiteiden ja kiinnityspisteiden osalta. Mallit soveltuvat pienillä varustevariaatioilla kaikkiin veneilytarpeisiin näissä kokoluokissa. Tarkemmat tiedot veneistä ja hinnoista löydät mallien esittelysivuilta.

SILA-pulpettiveneiden käyttötarkoituksia

 

Kalastajien suosima.  SILA-pulpettiveneet ovat olleet verkkokalastajien suosiossa sivuttaisvakavuuden ja kantavan keulansa ansiosta. Heittokalastajille SILA pulpettiveneet tarjoavat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen vaihtoehdon. Mallistoon on tulossa myyntiin kalastusmalleja heittotasolla ja keulamoottoripaikalla.

 

Mökkiläisten mieleen. Veneillä on kokoisekseen isojen sisätilojen vuoksi helppo kuljettaa tavaraa. SILA-mökkiveneen ulkonäkö lähinnä paranee muutamasta naarmusta ja kolhusta, joita touhutessa aina syntyy.


Ammattilaisten valitsema. SILA-veneitä käytetään Kotkan edustalla myös ammattikalastuksessa sekä merityöfimojen työveneinä. Veneissä ei ole mitään turhaa, ne ovat kohtuullisen hintaisia ja kestävät kulutusta ja käyttöä erittäin hyvin.

 

 

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme varmasti yhteyttä.
Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

SILA 420

SILA 465

Näppärä pulpettivene, jossa yhdistyvät kokoluokkaansa nähden erinomainen kantavuus ja sivuttaisvakaus. Veneellä on matala liukukynnys.
CE-suunnitteluluokka C

 

Hinta alk. 3 790 €

Vahva ehdokas, kun etsit hyvää kompromissia alle 5-metrisissä pulpettiveneissä. Silacraftin vahva, käsinlaminoitu runko kestää ajoa ja vene kulkee mukavasti jo 20-hv koneella.

CE-suunnitteluluokka C

 

Hinta alk. 4 790 €

Kalastajien ja rysämiehien-/-naisien suosikki. Korkea keula, kokoonsa nähden mahtavat sisätilat ja nopea runko - mitä sitä muuta voit veneeltä vaatia? 
CE-suunnitteluluokka C

 

Hinta alk. 5 790 €

SILA 480