SILA Pulpettiveneet

SILA-mallisto on todellinen legenda Itäsaariston veneiden joukossa. Nämä veneet ovat niin kestäviä, että ne kestävät vuosien käyttöä lähes tuhoutumattomana. Jokainen SILA-vene on rakennettu yksinkertaisuudessaan erottuvaksi tosimiehen ja -naisen työkaluksi, johon voit luottaa vaativimmassakin käytössä.
 

Olipa kyseessä sitten kalastus, mökkeily tai ammattikäyttö, SILA-veneet soveltuvat siihen täydellisesti. Kaksoispohja ja jämäkkä yksikuorirakenne ilman väliainevaahtoja takaavat, että nämä veneet kestävät kovaa käyttöä ja ovat turvallisia kaikissa olosuhteissa.
 

Etsitpä sitten pulpettivenettä, verkkovenettä, kalastusvenettä tai mökkivenettä, SILA-malliston veneet tarjoavat täydellisen yhdistelmän kestävyyttä, toimivuutta ja tyylikkyyttä. Lue lisää SILA-venemallistosta ja huomaa, kuinka laadukas vene muuttaa täysin käsityksesi kestävistä veneistä!

3 eri kokoa, sama räätälöitävyys

 

SILA-venemallisto on alun alkaen tehty verkkokalastajia silmällä pitäen. Jos harjoitat tätä jaloa lajia, niin kantava keula ja riisuttu yleisilme sulattavat varmasti paatuneemmankin kalamiehen sydämen. Ja onhan karu ulkoasu edelleen osa Silacraftin DNA:ta


Mökkihommissa Silat toimivat hyvänä yhteysveneenä lyhyemmillä matkoilla tai sitten täydellisenä kakkosveneenä kohteessa. Olet varmasti samaa mieltä,  että ylivertainen kuormattavuus ja kulutuskestävyys eivät selittelyjä kaipaa.

 

Harrastatko vapakalastusta ja etsit uutta tai hyväkuntoista yksilöä käytettyjen markkinoilta? Näiden veneiden helppo muokattavuus tekee laadukkaan ja kestävän kalaveneen hankkimisen mahdolliseksi myös pienemmän budjetin tosiharrastajalle.

 

SILA-pulpettivenemallisto koostuu kolmenkokoisesta veneestä: SILA420, SILA465 ja siitä korotetusta SILA480:sta. Veneisiin on saatavilla lisävarusteena reunalista, käyttötarkoitukseen sopivat kaidepaketit ja tuulilasit. Kaikki veneet ovat räätälöitävissä esimerkiksi ohjauspulpetin sijainnin, laatikoiden, kaiteiden ja kiinnityspisteiden osalta.  Mallit soveltuvat pienillä varustevariaatioilla kaikkiin veneilytarpeisiin näissä kokoluokissa ja ovat siten ajan hengen mukaisesti myös hyvinkin monikäyttöisiä.

 

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme varmasti yhteyttä.
Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

SILA 420

SILA 465

Näppärä pulpettivene, jossa yhdistyvät kokoluokkaansa nähden erinomainen kantavuus ja sivuttaisvakaus. Veneellä on matala liukukynnys.
CE-suunnitteluluokka C

 

Hinta alk. 3 990 €

SILA420:n isoveli. Silacraftin vahvasti laminoitu runko kestää ajoa ja vene kulkee mukavasti jo 20-hv koneella. Liukukynnys on tälläkin veneellä olematon.

CE-suunnitteluluokka C

 

Hinta alk. 4 990 €

Kalastajien ja rysämiehien-/-naisien suosikki. Korkea keula, kokoonsa nähden mahtavat sisätilat ja nopea runko - mitä sitä muuta voit veneeltä vaatia? Korotettu versio SILA465:sta. Vene on sadevesityhjenevä. 
CE-suunnitteluluokka C

 

Hinta alk. 5 990 €

SILA 480