Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

AJANKOHTAISTA

Silacraft | SILA 465 + Tohatsu 30 hv kampanjapaketti 10 190 €

 

 

SILA pulpetti- ja perämoottoriveneet tunnetaan Itäisellä Suomenlahdella etenkin hyvästä kantavuudesta, vahvasta rungosta ja hyvistä meriominaisuuksista. Tämä on tehnyt näistä pelkistetyistä, alle 5-metrisistä malleista suosittuja etenkin kalastajien ja saarelaisten mökkiläisten keskuudessa. Veneissä on jämäkkä yksikuorirakenne ilman väliainevaahtoja. Kaikki rakenteet ovat laminoitu tiukasti yhteen, jolla on minimoitu riski rakenteiden vettymisestä.

 

Nyt olisi tarjolla kesän kampanjapaketti, josta et yksinkertaisesti voi kieltäytyä!

 

Kesän 2022 kampanjapaketti yht. 10 190 € 
(sh. 11 538 €)

 

Tilaa itsellesi kunnon vene vielä täksi kesäksi. 

Toimitukset kesäkuussa.
 

Kampanjapaketti sisältää:

 

 • SILA 465 pulpettivene
  • Keskipulpetti
  • Lukittava keskilaatikko
  • Reunalista
  • Vakiovarusteet (peräportaat, kiinteä valomasto, kaapeliohjaus)
 • Tohatsu 30 hv (MFS30CEPTS , lyhyt riki) perämoottori asennettuna
 • Arctic Marine -varustekassi
 • Kiinnitysköydet, ankkurköysi, lepuuttajat, naara-ankkuri, äyskäri, mela

 

Jätä tästä yhteydenottopyyntö >>

 

SILA 465 on vahva ehdokas, kun etsit hyvää kompromissia alle 5-metrisissä pulpettiveneissä. Silacraftin vahva, käsinlaminoitu runko kestää ajoa ja vene kulkee mukavasti jo 20-hv koneella.

 

”Meidän Sila on toiminut moitteetta jo kymmenen vuoden ajan. Harrastamme veneilyä ulkosaaristossa keväästä myöhäissyksyyn saakka ja 465 on roikkunut matkaveneemme perässä kelissä kuin kelissä. Vene on kokoisekseen erittäin vakaa ja toimii sen vuoksi niin verkkohommissa kuin heittokalastuksessa. 20-hevosvoiman moottorilla vene jaksaa lähteä vielä mukavasti liukuun.” Mikko, SILA465

 

    

 

 

 

Kampanjapaketti 10 190 € sisältää SILA465 veneen mainituilla lisävarusteilla, Tohatsu 30 hv peränoottorin asennettuna sekä runsaan varustekassin.

 

 

Tutustu veneeseen tarkemmin tästä  

SILACRAFT VENEET

 

EI MIKÄÄN BIKINIVENE

 

Silacraft Oy on lokakuussa 2021 perustettu veneveistämö Pyhtäällä. Jatkamme Jorma Arvolan (Siltakylän Lasikuitu) pitkää ja arvostettua työtä vahvojen laskuituveneiden valmistamisessa. Siltakylän lasikuitu (SILA) oli 1980-luvulta asti toiminut, Pyhtäällä sijaitseva ja yksityisyrittäjä Jorma Arvolan pitämä lasikuitutuotteiden valmistaja.

 

 

SILA pulpetti- ja perämoottoriveneet tunnetaan Itäisellä Suomenlahdella etenkin hyvästä kantavuudesta, vahvasta rungosta ja hyvistä meriominaisuuksista.

 

Veneemme  sopivat hienosti monen kalastajan ja mökkiläisen tarpeisiin. Veneissä on tukeva kaksoispohja sekä jämäkkä ja helppohoitoinen yksikuorirakenne ilman vettyviä väliainevaahtoja. Venettä on siis helppo korjata ja muokata tarpeitasi vastaavaksi. 
 

Teemme SILA-veneet käsityönä Pyhtäällä ja tilatessasi veneen, pääset halutessasi vaikuttamaan esimerkiksi penkkien ja ohjauspulpetin sijaintiin tai muihin tarpeisiin. Kaikki rakenteet laminoidaan yhteen, millä saavutetaan rungon lyömätön jäykkyys ja vahvuus.

 

 

Veneillämme on 10 vuoden runkotakuu.  
Tutustu ja ota pian yhteyttä, vastaamme varmasti!