Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

AJANKOHTAISTA

Silacraftin SILA-mallisto koeajettavissa suuressa koeajotapahtumassa Helsingin Lauttasaaressa 12.-13.5.2023

 

Suuri suomiveneilee.fi veneiden koeajotapahtuma starttaa veneilykesän Helsingissä. Silacraft on mukana näillä venealan toimijoiden yhteisillä koeajopäivillä. Koeajot pyörivät non-stop -periaatteella perjantaina klo 12-20 ja lauantaina klo 10-18 ja koejaoille lähdöt toteutetaan aina puolen tunnin välein. Ja mikä parasta, koko tapahtuma on yleisölle maksuton!

 

Olemme mukana tapahtumassa kolmella venemallilla ja nyt on oikeasti hieno tilaisuus tulla juttelemaan ja tutustumaan Sila-pulpettivenemallistoon. Kevät on jo pitkällä ja venetoimituksia lähtee Pyhtään tehtaaltamme joka viikko. Ole äkkiä yhteyksissä, niin keretään katsomaan vielä venepaketti tälle kesäksi.

 

Tapahtumasivun löydät täältä.

 

 

Esittelyssä olevat veneet:

 

 

SILA  420

Itäsaariston legendan, Sila-venemalliston pienin pulpettivene, jossa yhdistyvät kokoluokkaansa nähden erinomainen kantavuus ja sivuttaisvakaus. Sila-veneiden jämäkkä yksikuorirakenne ilman väliainevaahtoja takaa veneen helpon räätälöitävyyden. Veneellä on matala liukukynnys.


Maks 20 hv | Keskipulpetti, sivupulpetti tai kahvaohjaus | Runkotakuu 10 vuotta

 

Tutustu veneeseen >

 

SILA 465
Lähes tuhoutumattoman SILA 420:n isoveli.  Silacraftin vahva, käsinlaminoitu runko kestää ajoa ja vene kulkee mukavasti jo 20-hv koneella. Liukukynnys on tälläkin veneellä olematon. Riisuttu yleisilme ja karu tyylikkyys sulattavat paatuneemmankin kalastajan ja mökkiläisen sydämen.


Maks 30 hv | Keskipulpetti, sivupulpetti tai kahvaohjaus | Runkotakuu 10 vuotta

 

Tutustu veneeseen >

 

 

SILA 480-2
Kalastukseen ja rysäpyyntiin.  Kantava keula, kokoonsa nähden mahtavat sisätilat ja nopea runko - mitä sitä muuta voit veneeltä vaatia? Kuten muutkin Silacraftin veneet, Sila 480 on rakennettu yksinkertaisuudessaan erottuvaksi tosimiehen / -naisen työkaluksi. Vene on itsetyhjentyvä.


Maks 50 hv | Keskipulpetti, sivupulpetti tai kahvaohjaus | Runkotakuu 10 vuotta

 

Tutustu veneeseen >

 

 

Nähdään Lauttasaaressa!

 

Silacraft | Veneitä kovaan käyttöön

 

PYHTÄÄLTÄ. RAKKAUDELLA. KÄSINTEHTYNÄ

 

Silacraft Oy on lokakuussa 2021 perustettu veneveistämö Pyhtäällä. Jatkamme Jorma Arvolan (Siltakylän Lasikuitu) pitkää ja arvostettua työtä vahvojen laskuituveneiden valmistamisessa. Siltakylän lasikuitu (SILA) oli 1980-luvulta asti toiminut, Pyhtäällä sijaitseva ja yksityisyrittäjä Jorma Arvolan pitämä lasikuitutuotteiden valmistaja.

 

SILA pulpetti- ja perämoottoriveneet tunnetaan Itäisellä Suomenlahdella etenkin hyvästä kantavuudesta, lähes tuhoutumattomasta rungosta ja hyvistä meriominaisuuksista. Teemme suomalaiset Silacraft-veneet Pyhtäällä. Perinteiset käsinlaminointitekniikat ja laadukkaat raaka-aineet yhdistettynä nykyaikaisiin työmenetelmiin takaavat veneidemme lyömättömän kestävyyden. Silacraft-veneissä on jämäkkä ja helppohoitoinen yksikuorirakenne ilman vettyviä väliainevaahtoja, mikä mahdollistaa veneiden kustannustehokkaan muokattavuuden ja räätälöinnin esimerkiksi pulpetin sijainnin tai kiinnityspisteiden osalta.
 

Tarjoamme lisäksi kausisäilytyspalveluita siisteissä eristetyissä halleissa sekä lasikuitukorjauksia. 

 

Silacraft-veneillä on 10 vuoden runkotakuu.  
Tutustu ja ota pian yhteyttä, vastaamme varmasti!

Venepaketit myös varusteltuna, kysy lisää!

Katso video pudotuskokeesta: