Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

AJANKOHTAISTA

Silacraft 2 vuotta ja avoimet ovet 7.-8.10.2023 

 


Tervetuloa tutustumaan lokakuussa toimintaamme ja veneisiin

 

Aika:
la-su 7.-8.10.2023
klo 10 - 16 molempina päivinä

 

Paikka:
Silacraftin komentokeskus | Kärraksentie 60, Siltakylä

 

Lokakuussa meillä tulee kaksi vuotta toimintaa täyteen ja on aika kutsua kiinnostuneet meille kylään! Pidämme viikonloppuna Avoimien ovien -päivät, jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan tuotantotiloihin, meidän vahvoihin veneisiin ja tietysti tulla juttelemaan Silacraftin mukavien ukkojen kanssa.

Ja eiköhän me ainakin kahvia ja pullaa tarjota myös.

 

**ESITTELYVENEIDEN LOPPUUNMYYNTI**
Kesän aikana käytössämme on ollut muutama esittelyvene ja myymme ne nyt pois edulliseen syyshintaan. Tervetuloa tutustumaan! Veneiden koeajomahdollisuus ennakkovarauksella.

Silacraft | Veneitä kovaan käyttöön

 

PYHTÄÄLTÄ. RAKKAUDELLA. KÄSINTEHTYNÄ

 

Me Silacraftilla ei puuhastella minkään pikkunäppärän kanssa. Ei, me valmistetaan lasikuituveneitä, jotka ovat kuin käsityöläisen kudelma – vahvoja, konstailemattomia ja tehty kestämään kovempaakin käsittelyä. Meillä on rautainen ote kymenlaaksolaisesta veneenvalmistuksen perinteestä, jota Jorma "Kuitumestari" Arvolan kädenjälki on siivittänyt jo 1980-luvulta asti. Tämän summana Silacraft symboloi laatua, joka näkyy ja ennen kaikkea tuntuu!

 

Meidän veneet on tehty kestämään, siksi niihin on lyöty 10 vuoden runkotakuu ja avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Kysy meiltä miksi, niin kerromme, että pienimmätkin paholaisistamme ovat ylipaksuja – rungossa on vähintään 7 mm ja kölissäkin 15 mm umpilaminaattia, joten voit rynkyttää niillä aivan huoletta, vaikka ympäri vuoden.

 

Kun tartut Silacraftin puikkoihin, saat enemmän kuin vain venettä; saat elämäntavan, kaverin ja katseita venelaiturilla. Veneemme eivät todellakaan ole bikiniveneitä, vaan niissä on karua tyylikkyyttä, joka herättää kunnioitusta ja ehkä pientä kateuttakin.

 

Silacraftin veneet kalastukseen, vapaa-aikaan ja yhteyskäyttöön.

Venepaketit myös varusteltuna, kysy lisää!

Katso video pudotuskokeesta: