Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

AJANKOHTAISTA

Silacraftin uutisia | marraskuun terveiset Pyhtäältä

 

 

Silacraftin toiminta laajenee

Ensimmäinen toimintavuosi on ollut aikamoista kiirettä ja hyvä niin. Tänä vuonna Silacraftin veneitä saatiin maailmalle lähes satakunta kappaletta ympäri Suomea.  Olemme saaneet paljon positiivista palautetta näistä yksinkertaisista mutta käytännöllisistä veneistä ja otamme kiitoksen nöyränä vastaan. Ainakin meidän mielestä jokaisella suomalaisella, arvonsa tuntevalla kala- ja mökkimiehellä-/naisella on oltava oikeus hankkia kunnon vene itselleen.

 

Kaudelle 2023 olemme kasvattamassa oman myynnin lisäksi jälleenmyyjäverkostoamme niin, että veneitä saadaan ympäri Suomen myös konkreettisesti näytille ja myyntiin. Työllistäme tällä hetkellä 4 henkilöä ja suunnitelmissa on talvella palkata lisää väkeä.  Olemme myös kiitollisia siitä, että tiiviiseen tiimimme on löytynyt innokkaita veneenrakentajia, jotka tekevät työtään ylpeydellä ja SILA-veneille kuuluvalla arvostuksella. 💪

 

Siltakylän komentokeskukseemme on edelleen vapaa pääsy. Tervetuloa käymään ja tutustumaan veneenrakennukseen. Räätälöimme enemmän kuin mielellämme sinulle haluamasi veneen!

 

 

Baröstar on perähytillinen yhteysvene 

Ensi talven yksi mielenkiintoisista projekteista on Baröstar-yhteysvene. Teemme venemallia alihankintana Veneliike Jesparsille, jonka kautta veneen myynti tapahtuu.  Runko tulee olemaan käsinlaminoitu ja Silacraftin lupauksen  mukaisesti "tehty sillee, et se kestää". Suomen saaristo on täynnä mökkejä ja uskomme, että tällainen puhtaasti yhteysveneeksi tarkoitettu, merikelpoinen malli löytää varmasti jalansijaa markkinoilta tulevina vuosina.

 

 

SILA480 venemalli päivittyy

SILA-pulpettivenemallistoon kuuluu kolme mallia, joista isoin on SILA480. Kaudelle 2023 tästä veneestä teemme sadevesityhjenevän mallin. Veneen ns. välitäkkiä korotetaan niin, että saadaan järkevä sadevesityhjentyvyys. Samalla tällaiseen alle 5-metriseen veneeseen saadaan lähes tanssilattian kokoinen parketti, mitä voi sitten hyödyntää vaikka mihin. Veneelle tehdään ennen vuodenvaihdetta vielä uudet CE-testit muutosten jälkeen. 

 

 

Terveisin, 

 

Onni Asikainen, Antti Partanen
Silacraftin yrittäjät

 

ps. Olemme päivittäneet nettisivuillemme vuoden 2023 venemallien hinnat. 

 

 

Kaikille veneillemme lupaamme 10 vuoden runkotakuun.

Silacraft | Veneitä kovaan käyttöön

 

PYHTÄÄLTÄ. RAKKAUDELLA. KÄSINTEHTYNÄ

 

Me Silacraftilla ei puuhastella minkään pikkunäppärän kanssa. Ei, me valmistetaan lasikuituveneitä, jotka ovat kuin käsityöläisen kudelma – vahvoja, konstailemattomia ja tehty kestämään kovempaakin käsittelyä. Meillä on rautainen ote kymenlaaksolaisesta veneenvalmistuksen perinteestä, jota Jorma "Kuitumestari" Arvolan kädenjälki on siivittänyt jo 1980-luvulta asti. Tämän summana Silacraft symboloi laatua, joka näkyy ja ennen kaikkea tuntuu!

 

Meidän veneet on tehty kestämään, siksi niihin on lyöty 10 vuoden runkotakuu ja avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Kysy meiltä miksi, niin kerromme, että pienimmätkin paholaisistamme ovat ylipaksuja – rungossa on vähintään 7 mm ja kölissäkin 15 mm umpilaminaattia, joten voit rynkyttää niillä aivan huoletta, vaikka ympäri vuoden.

 

Kun tartut Silacraftin puikkoihin, saat enemmän kuin vain venettä; saat elämäntavan, kaverin ja katseita venelaiturilla. Veneemme eivät todellakaan ole bikiniveneitä, vaan niissä on karua tyylikkyyttä, joka herättää kunnioitusta ja ehkä pientä kateuttakin.

 

Silacraftin veneet kalastukseen, vapaa-aikaan ja yhteyskäyttöön.

Venepaketit myös varusteltuna, kysy lisää!

Katso video pudotuskokeesta: